Facebook
Icing Smiles

Ambassadeurs

Wendy Schlagwein
Mijn naam is Wendy Schlagwein, ik ben geboren in 1972 te leiden.

In maart 2006 ben ik begonnen met hobbymatig taarten te maken. Wat begon met een verjaardagstaart voor mijn zoon monde uit in een ware passie waarin ik veel creativiteit kwijt kan. Zo heb ik met diverse wedstrijden mee gedaan. Met 2 creaties heb ik ook de 1e prijs gewonnen bij de ‘I Love Cake’-beurs in Ahoy in 2007. Op 13 januari 2008 heb ik de ‘Gouden Taartschep’ bij de 300ste aflevering van Life & Cooking gewonnen. En 25 oktober 2008 won ik in de A categorie op de beurs  van Taart & Trends in het thema Hollands glorie.

Inmiddels liep deze hobby zo uit de hand dat ik er in maart 2008 een bedrijfje van heb gemaakt waar ik met veel plezier aan werk. Mijn werk bestaat voornamelijk uit het geven van workshops met mijn eigen creaties. Naast de workshops geef ik op diverse taartbeurzen in Nederland demonstraties in modelleren.

Daarnaast is in april 2011 mijn eerste taartdecoratieboek uitgekomen en ben ik nu druk bezig met het vervolg daarop welke in april 2012 uit zou moeten komen. Ook staan mijn taarten ieder kwartaal ook in het Nederlandse taarten magazine ‘MjamTaart!’. Hier werk ik als vrijwilligster mee in een team vol leuke creatieve dames.

Bakken in opdracht doe ik al even niet meer, omdat ik het zo druk heb met de workshops en inmiddels dus met het schrijven van taartdecoratieboeken. Al wil ik voor een heel speciale gelegenheid nog wel eens een uitzondering maken zoals het fotomoment voor musicals of premières. En natuurlijk voor Icing Smiles.

 

Nathasja Flapper

Mijn naam is Nathasja Flapper, in 2013 begon ik hobbymatig met taarten maken en dat liep, zoals bij de meesten, behoorlijk uit de hand. Zo schreef ik na twee jaar mijn hobby in als bedrijf genaamd Flappergasted Cakes, won ik al snel prijzen en awards, verscheen internationaal in magazines en als klap op de vuurpijl was ik in 2016 én 2017 genomineerd als een van de 4 beste sculpted cake artists bij de Cake Masters Awards in Birmingham, Engeland. Dat een simpele eerste taart kon leiden tot wereldwijd succes, had ik nooit kunnen voorspellen. Mijn bedrijf blijft groeien en internationale bekendheid wordt steeds groter. Toch blijf ik het liefst dicht bij huis, want ik ben nogal een huismuis. 

De eerste kennismaking met Icing Smiles was nog in mijn hobby tijd, ik had in een facebook groep een taart voorbij zien komen van iemand die hem voor Icing Smiles had gemaakt. Mijn interesse was direct gewekt, ik heb veel vrijwilligerswerk gedaan en dat zit ook in mijn hart, anderen blij maken, een smile bezorgen, was iets wat ik al graag deed. Inmiddels heb ik al een aantal taarten mogen maken voor Icing Smiles en promoot ik de stichting wanneer ik maar kan. Trots draag ik de buttons op mijn buis en een Icing Smiles sticker op het raam bij de voordeur.

Vanaf het eerste moment, zat Icing Smiles al in mijn hart. Ik zet me graag in voor dit prachtige doel en zal dat blijven doen. Een prachtig initiatief dat mensen bij elkaar brengt, hobbybakkers, professionals, chauffeurs en andere vrijwilligers, die samen zorgen voor een smile op het gezicht van een kind dat dat wel kan gebruiken.